KOMERA NEZA

We are a company which represents inspiration in the fashion, dance and entertainment industry. Our main focus is to inspire you, dress you and entertain you. We work with passion, prioritise creativity and deliver quality.

Follow us on instagram

Contact us

Stadion Alle 34, 5tv - 8000 Arhus C - DENMARK 
Phone: +4521300610

CORONA

Heldigvis kan vi hos KOMERA NEZA stadig fortsætte med at undervise i dans for alle hold med danseelever under 21 år. Dette betyder konkret, at du stadig kan komme til dansetimer, som du normalt gør, da der stadig er et mødeforbud på 50 personer for sportsaktiviteter. Derimod med hensyn til voksenhold, med danseelever over 21 år, må der kun være 9 deltagere inklusive danseinstruktøren. 

MUNDBIND 

Fra TORSDAG 29. OKTOBER 2020 TIL JANUAR 2. 2. 2021 SKAL ALLE I 12-ALDEREN BÆRE mundbind på danseskolens fællesområder. Vi danser ikke iført mundbindet, og derfor har du lov til at fjerne mundbindet, når du går ind i dansestudiet. Du kan også fjerne mundbindet, når du sidder ned. Caféen på KNS i Århus genåbner på grund af denne regel fra ansigtsmaskerne. Overhold de gældende retningslinjer for afstand og desinficering af hænder.

Derudover vil vi gerne minde dig om de allerede gældende Corona-regler på danseskolen:

  • Vask eller spray dine hænder, når du går ind i danseskolen.
  • Undgå at samles tæt i grupper, mens du venter på, at klassen starter. Sæt dig ned på en stol eller noget i stedet.
  • Undgå håndtryk, kys og knus.
  • Host eller nys i ærmet.
  • Hold afstand

Forældre er velkomne til at afhente og aflevere deres børn, men kom så tæt på starten af ​​klassen som muligt. Gå ikke ind med dine børn. For dem der kommer langvejs, er det helt fint at vente på danseskolen, mens børnene danser. Dog med en god afstand og en ansigtsmaske på, hvis du er rundt i danseskolens fællesområder. Når du sidder ned på afstand, kan du fjerne ansigtsmasken.

Hvis der sker ændringer undervejs fra myndighederne i forhold til ansigtsmasker, samling forbud osv., Vil vi naturligvis rette og holde dig opdateret.

Vi håber, du vil hjælpe os med dette, så vi kan hjælpe hinanden med at komme igennem denne periode så glat som muligt