KOMERA NEZA

We are a company which represents inspiration in the fashion, dance and entertainment industry. Our main focus is to inspire you, dress you and entertain you. We work with passion, prioritise creativity and deliver quality.

Follow us on instagram

Contact us

Stadion Alle 34, 5tv - 8000 Arhus C - DENMARK 
Phone: +4521300610

KOMERA NEZA STUDIOS

Om os

KOMERA NEZA STUDIOS er din drømme danseskole i Aarhus, Odense og Kolding. KOMERA NEZA STUDIOS er stedet, hvor du kan være den, du er. Vores primære hovedfokus er, at inspirere dig og gøre dig stærkere. Vi arbejder med lidenskab, prioriterer kreativitet og leverer kvalitet altid med kærlighed.

Vores team

KOMERA NEZA består af et team af professionelle, uddannede og hårdtarbejdende medarbejder, der står klar til at tage hånd om dig. Vi gør vores yderste for at sikre din fulde tilfredshed, og at danseskole er et sted, du fortsat trygt kan vende tilbage til. Vores ambition fra dag et, var at blive Danmarks bedste danseskole.  Dette er stadig vores ambition, som fortsat inspirerer og driver vores arbejde. Vi tror nemlig på med vores brændende passion om at udfordre og udvikle dig og dit potentiale, at vi sammen kan nå de mål vi har sat for os selv!

Ung kvindelig danseinstruktør fra KOMERA NEZA danseskole

LAURA SUND

Danseinstruktør

Ung mørk kvindelig danseskole PR Manager fra KOMERA NEZA Studio

BATESI JOY

Pr Manager

Young black male videographer from KOMERA NEZA dance school

PATRICK BITAHO

Videograf

female manager at KOMERA NEZA dance school

ANNI ANDERSEN

manager

Ung mærk mandelig danseskole instruktør fra KOMERA NEZA Studio

JOHN NINI

Danseinstruktør

Ung kvindelig danseskole instruktør fra KOMERA NEZA Studio

EMMA HELMARK

Danseinstruktør

Vores historie

KOMERA NEZA STUDIOS er en danseskole, der er lokaliseret i Aarhus, Odense og Kolding. Danseskolen er grundlagt af John Nini, der længe havde gået rundt med ideen om at åbne sin egen danseskole. En danseskole der kunne motivere, inspirere og udvikle børn og unge rundt omkring i Danmark. I 2015 gennem hårdt arbejde og gå på mod, åbnede John den første KOMERA NEZA danseskole i Aarhus og senere hen Odense og Kolding. I dag  KOMERA NEZA STUDIOS på vej til at blive en af landets førende danseskoler, med glade elever, der alle har deres egne personlige mål og ambitioner.

Ordet “Komera Neza” stammer fra et Kirundi (Burundi) udsagn, der betyder;

“VÆR STÆRK, VIS OG SUCCESFULD”

 

Dette er det livssyn, vi ønsker for vores elever.  Danseskolens formål er at motivere vores elever til at ændre deres liv til det bedre, ved at have et sundt livssyn, en anstændig måde at klæde sig og en mere vis tankegang for at trives i livet. Sagt med Johns egne ord;

“Blot tro at der findes storhed i dig. Kun du har magten til at forandre dit liv og dine
omstændigheder. Du blev født til storhed og du blev skabt til at være en vinder dit livet.”

 

HVORFOR BLIVE EN DEL AF KOMERA NEZA STUDIOS FAMILIEN?

At være en del af KOMERA NEZA STUDIOS danseskolen, er du ikke blot en danseelev, vi ser dig som en central del af vores store danse familie. En familie der træner hårdt og ambitiøs sammen og konstant udfordre hinanden således vi sammen kan blive bedre.  En familie der værdsætter hinandens samvær, og støtter op omkring hinanden, når der er brug for det, og vigtigst af alt en familie der har det hyggeligt sammen.  


Hos KOMERA NEZA STUDIOS danseskole prioritere vi kærlighed først og har vi derfor et meget stærkt fællesskab, kombineret med et positivt undervisningsmiljø. Vi sigter efter at gøre hinanden bedre i alle aspekter, inden- og udenfor danseskolen. Vi er et dynamisk samlingspunkt for alle vores medlemmer og sørger for energisk, positiv og god atmosfære, hvor der er plads til alle og enhver.